2016-04-05 12:12

Articles 2014-15

Crisi per fer net i Renaixença amb força

Són dies de crisi per als perikos, per moltes raons, sobretot per el que ja portem arrossegant fa uns anys, la situació sòcio-econòmica del nostre club, i el soroll de fons de les darreres setmanes.

No sé massa com escriure el que penso sense que ningú es pensi que estic tot el dia veient fantasmes sobrevolant el nostre club, però ho haig de fer el més clar possible. Mira, començaré per fer una pregunta, qui és l’il·luminat que genera les notícies de l’Espanyol? Qui, en aquests dies de mala llet entre les nostres files decideix afusellar la secció femenina? Qui és tant CURT com per fer això per 100.000€? Si el rendiment podria ser genial i encomanar a la resta de les seccions només per 250.000€, per que no ho fem? Per que ningú ens consulta als socis i accionistes? Però de veritat som tant desastres? NO M’HO PUC CREURE!!!!

Estem doncs en una crisi de les grosses, digui el president el que digui, si uns quants euros no poden salvar la secció que més èxits ens ha donat en els darrers anys, i més ORGULL, és que realment som a punt de cremar-ho tot.

Només hi ha un camí, complex però possible, en primer lloc demano a la APMAE, les penyes, els ex-candidats, periodistes, directius, amics perikos, agrupem-nos sota la tutela de la APMAE (per dir una organització ja feta) per tal d’arreglar això amb urgència, no pot passar ni un dia més. Amb o sense venda d’accions cal fer alguna cosa pel club, si no és mort.

 

—————

Retorna


Contacte

Ricard GV