Sobre mi

Com podeu entendre sóc Perico, és una de les meves passions i estic preocupat per la vida del meu club de futbol. És per això que em vaig dir que escriuria el que en penso a un blog....dit i fet.
 
Aprofitaré el mitjà i de tant en tant potser penjo pensaments i noticies de dues de les altres aficions que tinc...ja veurem.
 
Una mica de Cv personal, per situar al possible lector sobre qui sóc. Sóc professor universitari, investigador científic, treballo també fent contractes amb empreses per a desenvolupar tecnologia en el meu àmbit de la ciència i enginyeria. Tinc més de 10 anys d'experiència en gestió universitària, amb algun càrrec de certa rellevància al passat. Als meus alumnes els ensenyo a treballar en equip, a innovar i a pensar diferent per a crear valor en els seus projectes.
 
Una mica de Cv perico i esportiu, sóc soci des de l'inici dels anys 80 (si, ja tinc una edat, aviat 50 tacos...), vaig ser el primer perico de la meva família, l'equip de la família era el CE Sabadell, que encara es el meu segon equip, tenim moooltes coses en comú dins els dos clubs. Actualment a casa hi ha 5 carnets de soci de l'Espanyol i tinc 3 accions. He estat present a les dues finals de EUFA que hem empatat, a la final de copa de València, a la de Madrid no hi vaig ser per estar de viatge de feina als EEUU, però vaig anar a la tornada de la semi a Corunya on vaig patir força. També al partit del centanari i a la inauguració de Cornellà, hagués volgut estar present al partit pel Dani Jarque però amb els condicionants amb el que es va fer no va ser possible.
Pel que fa a d'altres lligams dins el món de l'esport he estat federat en ciclisme, atletisme, bàsquet i vela lleugera. He estat president d'un club d'atletisme i vocal d'un altre i de jove havia entrenat a nens a bàsquet i atletisme. També vaig fer de taula de bàsquet i he participat en la organització de bastantes activitats competitives.

Contacte

Ricard GV