2016-04-05 12:25

Orgull perico 2105

2015-01-30 15:08

Orgull perico i oportunitat

Avui és un dia feliç i un se sent orgullós de ser perico, cal aprofitar-ho cadascun de nosaltres. Però a més és una oportunitat per començar a pensar en canvis en l'estratègia de club, i no parlo de l'esportiva, que ara és bona a tots els nivells, parlo de la social i de l'econòmica.

Les altres vegades que vam treure el cap no vam aprofitar-ho per res, UEFA 88, copa 2000, copa 2006, UEFA 2007, al revés, en alguna d'elles després vam caure en picat, i tot es deu a la feblesa de la nostra identitat, cosa que cal corregir!!!!

Passi el que passi a la copa, que espero que sigui molt bo, aprofitem aquest vent portant i fem canvis reals i amb visibilitat...però quins canvis?

Ja sabeu el que penso, siguem el primer club decent de la liga:

1) fem als socis i accionistes propietaris reals, en la presa de decisions

2) fem als socis i accionistes propietaris reals en la informació, tots els contractes, de jugadors i empleats han de ser públics. Hem de saber l'sforç que fem entre tots i amb quines armes lluitem!

3) fem una política de futbol base decent, qui la fa la paga al futbol base i per tant cal fer públic als tramposos, tots els casos publicats, i que senti vergonya qui l'ha de sentir

4) fem als accionistes responsables de veritat, això amb la info d'abans ja quedaria inclòs en part, però hi ha més. Si cal pagar hisenda cal saber de forma moooolt anticipada i demanar "derrames" als accionistes per les quantitats que toquin en funció de les accions. El mateix abans de vendre un jugador per diners. Els socis i accionistes han de saber-ho, opinar i si cal posar els diners tots els accionistes i no vendre. No hi ha cap vergonya per part d'un president en fer-ho així, ans el contrari.

5) fer un gran congrés PERICO-ECONÒMICO-SOCIAL. Una de les claus de la identitat, per mi, avui està en la cartera. Les noticies reiterades sobre el forat economic i la possible desaparició, vinguin d'on vinguin NOMES PORTEN PESSIMISME I DESCONEXIÓ, les digui qui les digui! Tot i que poden ser certes. Però si són certes i perilloses el que hem de fer és arreglar-ho, però de veritat, com si fós un tumor cancerígen, extirpar el problema de socarrel! És per això que cal aquest congrés en el que els protagonistes principals han de ser tots aquests economistes i pensadors pericos i famosos que ara tenim. Hem de disenyar un pla de re-fundació (i no penso en canviar el nom, ok? no vaig per aquí), sincer, amb amor i amb cervell clar i butxaca neta, de forma pública, sense MAGNATS Franquicia que tinguin més del que ara fixa el nostre estatut de club. FEM-HO AVIAT, SI HO FEM ARA AMB OPCIONS DE TÍTOL O HAVENT LLUITAT O GUANYAT TINDREM MES FORÇA SOCIAL I MES IMPACTE. Això també portarà millors sponsors, no propietaris.

Però de moment FORÇA ESPANYOL!

 

—————

Retorna


Contacte

Ricard GV